BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Bine ati venit pe High School News.xhost.ro!
Site-ul nostru incearca sa va faca vizita cat mai placuta, asa ca va invitam sa beneficiati de facilitatile sale:
Pana va ganditi ce sectiune a site-ului sa vizitati, va sugeram sa va testati rabdarea cu jocul din pagina noastra de pornire, sau sa completati unul din poll-urile din aceeasi pagina. Poate o scurtatura v-ar fi de ajutor.
"Rasfoiti" putin apoi articolele noastre si aflati ce mai e nou in lume.
Daca aveti sugestii referitoare la articole sau legate de cum am putea imbunatatii acest site, trimiteti-ne un e-mail in sectiunea Contact
Daca doriti sa aflati de unde au fost furnizate materialele pentru acest site (articole, imagini, widget-uri, etc.), puteti gasi link-urile in sectiunea Links
Puteti de asemenea sa descarcati proiectele Photoshop si AfterEffects cu care am creat design-ul acestui site de aici.
Articole

Aflati cea mai noua stire, sau alegeti categoria de articole care va intereseaza:

Ultima ora
La Slatina a fost ridicat cel mai mare drapel din tara.



Drapelul a fost arborat pe Dealul Gradiste.
Cu o inaltime de 58 de metri si o suprafata de 405mp, drapelul arborat la Slatina este cel mai mare din tara.

Aceasta stire a fost inspirata dintr-un articol de pe Adevarul.ro
Puteti citi stirea completa pe site-ul specificat mai sus.


Stiinta
Ce se ascunde in creierele adolescentilor?

         Adolescenta poate fi vazuta drept o perioada minunata din viata, dar ea poate fi interpretata si drept o etapa de tortura, atāt pentru cei care trec prin ea, cāt si pentru parinti.



Problema cu adolescenta este ca tinerii se simt nevoiti sa „functioneze” īn trei dimensiuni: trecut, prezent si viitor. Īn mod constient si inconstient, adolescentii sunt īnca prinsi īn problemele copilariei, mai ales īn cele legate de relatia cu parintii si de mediu. Īn acelasi timp, ei īncearca sa īsi dea seama la ce anume sa se astepte de la viitor. Apoi, trebuie urmata si cea de-a treia directie: preocuparea legata de prezent. Unde se afla ei acum si ce anume se īntāmpla cu mintea si corpul lor, de unde vin toate aceste schimbari la care sunt supusi.

Acesta este doar un fragment din articolul original. Puteti citi tot articolul aici: Descopera.ro


Cultura
Stanislav Petrov - omul care a salvat Terra




         V-ati gāndit vreodata ca noi toti, indiferent de rasa, vārsta, sex, ideologie, religie, trebuie sa-i fim profund recunoscatori unui simplu locotenent-colonel din Aviatia Militara a Uniunii Sovietice de pe atunci?
         Este vorba de Stanislav Yevgrafovici Petrov, astazi un respectabil ofiter īn rezerva īn cadrul Armatei Rusiei.

Acesta este doar un fragment din articolul original. Puteti citi tot articolul aici: Descopera.ro


Natura
Animale nou aparute īn Romānia




         Īn ultima suta de ani, īn fauna noastra au patruns o serie de noi animale care īmbogatesc - pe undeva - biodiversitatea Romāniei. Unele au fost introduse ca specii strict destinate vānatorii si pescuitului, dar au reusit sa evadeze, ocupānd ecosistemele naturale prielnice. Altele au patruns pe teritoriul tarii noastre ca urmare a unor fenomene precum schimbarea climei sau migratia īn cautarea hranei. Iar restul speciilor au ajuns la noi cu totul si cu totul accidental. Marea majoritate a acestor imigranti necuvāntatori este alcatuita din insecte si alte nevertebrate, īnsa mai bine cunoscute publicului larg sunt tot vertebratele – si aici veti avea surpriza sa īntālniti reprezentanti de genul crapilor chinezesti, gugustiucului, bizamului sau muflonului.
         Intregul fenomen este doar īn aparenta unul neutru, avānd efecte negative pentru tara noastra si care reflecta īn buna parte inconstienta si lacomia cu care romānii au tratat natura acestor locuri.
Cu toate acestea, merita sa-i cunoastem pe cei mai importanti "invadatori" necuvāntatori care s-au stabilit pe meleagurile noastre.
Mai ales ca vina (daca e sa cautam un vinovat), nu este deloc a bietelor animale, fie ele disparute sau nou-venite.

Acesta este doar un fragment din articolul original. Puteti citi tot articolul aici: Descopera.ro


Digital
TIL: Transumanism, singularitate si viata vesnica




         Īn fiecare zi se petrec atātea schimbari sau descoperiri notabile īn stiinta, tehnologie, psihologie, medicina. sociologie si alte lucruri cu care ne ocupam noi aici, la descopera, īncāt adesea se īntāmpla sa nu am (si cred ca nici voi) suficient timp sau disponibilitate de a procesa si stoca toata aceasta informatie īn memoria de lunga durata. Din acest motiv mi s-ar parea binevenita o serie de monologuri saptamānale pe diverse teme de interes general extrase din constiinta colectiva, īntoarse pe toate partile pāna se sedimenteaza si transforma īn noi perspective - si, īn cel mai fericit caz, īn noi discutii. Daca va dati pe reddit, probabil stiti deja ce īnseamna TIL. Daca nu, acronimul de la today I learned se refera la lucruri noi pe care le aflam zi de zi, care mai tot timpul se dovedesc a fi remarcabile.
         Subiectele pe care o sa le abordez sunt la fel de variate ca discutiile de la TED sau speciile de serpi din Australia si, la fel ca ele, se supun cu totul legii randomness-ului. Asadar, asteptati-va la transumanism, singularitate, fascinatia omului fata de distopii, adultlescenta, hedonism social, interconectivitate, noosfera, peak oil si multe alte curiozitati pe care o sa vi le divulg la momentul potrivit.

Acesta este doar un fragment din articolul original. Puteti citi tot articolul aici: Descopera.ro


Sport
Temerarii cerului – povestea saltului de la granita cu spatiul cosmic




         Ziua de 9 octombrie 2012 va marca unul dintre cele mai importante repere ale īndelungatei lupte purtate de specia umana pentru a-si īndeplini o dorinta straveche: aceea de a zbura. Aceasta zi de marti va consemna primul salt efectuat vreodata de un om din stratosfera, de la granita cu spatiul cosmic, temerarul Felix Baumgartner urmānd sa devina īn cursul picajului de 36,5 kilometri primul om care atinge īn cadere o viteza supersonica de aproximativ 1,2 Mach, adica 1.110 kilometri pe ora. Drumul parcurs de omenire pāna la acest salt īndraznet este unul lung si fascinant, reusita curajosului austriac fiind o īncununare a eforturilor omenesti depuse de-a lungul mileniilor.
         Ati visat vreodata ca puteti zbura? Daca da, puteti fi sigur ca īmpartasiti dorinta stramosilor de acum cāteva zeci sau sute de milenii. Expertii cred ca dorinta de a zbura a aparut la scurt timp dupa ce hominizii din care ne tragem au dezvoltat capacitatea de a gāndi abstract.

Acesta este doar un fragment din articolul original. Puteti citi tot articolul aici: Descopera.ro


Widgets